неделя, 2 юни 2013 г.

Нови летни придобивки 2013

Ето че зимата отново се изниза и сме на прага на най-обичания от всички сезони - лятото. Свикнали сме да го свързваме със  пробуждане, с повече енергия, с повече емоционални и приятни моменти, с много новости, разнообразие, вълнения и разбира се... красиви попълнения на гардероба.

Живеем 5 за 4 дните летни,
носим новите си дрехи и сме цветни.

Ето с какво обнових аз гардероба и тоалетката си с козметика напоследък.


Цикламен каскет. Доста подходящ аксесоар за летния сезон, когато трябва да сме особено внимателни за опасните слънчеви лъчи, които въобще не ни щадят и това лято. Изисква обаче добре подбрана комбинация с подходящ спортен или спортно-елегантен тоалет.



Спирала. Незаменим аксесоар за супер изразителен поглед през лятото. Понякога погледът в очите е много по-важен от думите. А приятното розово създава още по-добро настроение.





Но когато все пак и думите имат значение е добре да разполагаме с тези леки летни нюанси. Новите ми червило и гланц за устни правят устните ми неустоими.


Ризката с къс ръкав също е много приятна и лека лятна дрешка. Комбинирана правилно създава една леко небрежна визия.



Червените дънки са по-нестандартни и по-изненадващи от обикновените, но пък са и по-взискателни към комбиниране.


И лятно шалче. Създава много стилна визия, поставено правилно. Само едно шалче би могло да превърне обикновения ви тоалет в много елегантен и изпипан.

Ето с тези неща обнових летния си запас от аксесоари и дрешки и започнах лятото с много усмивки, макар и да съм на прага на една изглежда-ще-бъде-мъчителна сесия. :)) Пожелавам и на вас много летни усмивки, емоции и да носите новите си дрехи и аксесоари! :) :*