четвъртък, 19 септември 2013 г.

Фантазията на мъжа

„Най-ценното притежание на една жена е фантазията на мъжа.“ - Беате Узе

Въпросът, който тормози много жени - как да спечелим вниманието на даден мъж и да го накараме да се влюби в нас. Истината е повече от жестока - понякога просто е невъзможно, а когато е възможно по-скоро не би трябвало да влагаме усилия отколкото обратното. Замислете се - как мъжете, с които почти не говорите и не им отделяте особено голямо внимание, обикновено са тези, които тичат дълго време след вас. Обратното с другите, които получават по-голяма доза от вниманието ни. Защо се получава така? Не мога да отговоря точно... Може би отговорът е съвсем простичък - природа.
Мъжът е създаден, за да преследва. И не винаги най-харесваните и преследвани жени са най-ценните, просто те са тези, които успяват да избягат и да събудят интереса на преследвача си.
Думите по-горе са на създателката на първия секс шоп в света. Това, което трябва да направи жената е да събуди фантазията на мъжа, да му позволи сам да изгради нейния образ в ума си, да му дава малко по-малко, на лъжички, истината такава, каквато е. А жестовете, думите, погледът й уж да дават отговор на въпросите му, а винаги да остават малко загадъчни и неразбираеми, за да има възможност той да развихри фантазията си и да напълни ума си с нея. Да мисли, да анализира какво ли се е опитала да каже, да фантазира как отговорът на неговите желания е скритият смисъл на думите й. Може би постигнем ли това - тогава завоюваме истински ума и сърцето на мъжа... Може би. Защото май не сме открили още точната формула.

Няма коментари:

Публикуване на коментар