неделя, 27 януари 2013 г.

Нов моден блог


Отърсих се. От чувства, мисли, емоции. Overthinking-a е сведен до минимум. И това не е просто поредния фейк пост, с който искам да се почувствам по-добре в кожата си. Това просто е. Може би изписах цялата си болка по белите листове, може би я изслушах и изпях в песните, които препускаха в главата ми по цял ден, може би я погълнах заедно с тоновете шоколад, може би я изпих със сълзите, а може би дойде моментът да си тръгне и да спре да мъчи душата ми. Казват, че никога не получаваме повече от нея от това, което можем да понесем. Може би достигнах границата, предела на възможностите си в настоящия момент. Или пък имаше някакъв вълшебен бутон, който трябваше просто да натисна? Мина. За секунди. Вечерта болеше, на сутринта вече нямаше и следа от раната. Може би пък наистина трябва да си запълниш времето и мислите с нещо друго, за да се пречистиш.
Както може би правилно сте се досетили става въпрос за поредната ми нова страст/мания. Обичам и се интересувам от всичко в живота. Точно в момента съм се насочила към Tumblr пространството. В тази публикация искам да хвърля светлина върху новия си моден блог в Tumblr. Там публикувам Outfits, колекционирани от Фейсбук и Tumblr в продължение на известно време. Към момента може да се радвате на над 130 outfit-а. Някои ми допадат, други - не чак толкова. Въпреки това смятам, че съм заложила основно на собствения си стил, но трябва да има по нещичко за всеки вкус, нали така? So... enjoy.
Блогът засега ще се обновява всеки ден с известно количество снимки, тъй като има някакво ограничение за броя снимки на ден в Tumblr. :)

www.606looks.tumblr.com

1 коментар:

  1. Много ми харесва начина по който разсъждаваш....."Вечерта болеше, на сутринта вече нямаше и следа от раната. Може би пък наистина трябва да си запълниш времето и мислите с нещо друго, за да се пречистиш.Както може би правилно сте се досетили става въпрос за поредната ми нова страст/мания. Обичам и се интересувам от всичко в живота.."наистина трябва да обичаме всичко независимо какво ни се случва и да гледаме с други очи. Желая ти голям успех в тази твоя нова страст и дано да се получи така както ти желаеш.Блога ти е много интересен и разнообразен.

    ОтговорИзтриване