понеделник, 25 юли 2011 г.

Бъдещето

Бъдещето винаги е било обект на интерес за голяма част от земното население. Всички все някога сме се чудили какво ни предстои в бъдеще, дали ще се справим с дадена задача, дали ще намерим любовта, кога ще стане това и други подобни въпроси.
Чудното е, че има хора като баба Ванга, които незнайно как имат дарбата да гледат напред в бъдещето и да правят предсказания за него. Наистина, напоследък се навъдиха доста шарлатани, но поне за пророчицата Ванга и нейният феномен можем да бъдем сигурни. Отделен е фактът, че много хора почнаха да си измислят и да слагат в устата на Ванга неща, които тя никога не е казвала.
Може би сте чели книгата „Тайната“ или поне сте гледали филма по нея. Ако не, все някога ви е попадала под ръка книга на тема възможностите на подсъзнанието. В книгите от този тип се говори за бъдещето като творение на настоящето. Тоест нашите мисли, чувства, емоции, думи създават нашето бъдеще. Нашето съзнание изпраща сигнали до Вселената, които тя преобразува и пресъздава като действителност. Не знам за вас, но на мен това обяснение ми се струва достоверно? Мисля си, че всичко е въпрос на нагласа и въображение. Ако имаш смелостта да мечтаеш и да следваш мечтите си, значи ще ги сбъднеш.
А вие как си представяте бъдещето си? :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар